menu

Een geweldige ervaring

Huyskweker Pot is hét zomerbloeierscentrum van Marienheem en omgeving. Al bij aankomst is duidelijk waar wij voor staan: uitbundig bloeiende zomerbloeiers in allerlei kleuren en varianten. Ook in de kas wacht u een overweldigende ervaring… U bent van harte welkom dit te beleven! Mogen we u binnenkort begroeten? De koffie staat klaar!

Onze kwekerij

Kwekerij Pot uit Mariënheem is al sinds jaar en dag het vertrouwde adres voor zomerbloeiers,
Sinds 1993 zijn wij, Peter en Ivonne Pot-Heetkamp,  gevestigd aan de Hooilandweg 2a, te Mariënheem. Wat begonnen is als een snijbloemenkwekerij met huisverkoop van snijbloemen en planten is uitgegroeid tot een bedrijf met inmiddels 7000 m2 glas en de teelt van een hoogwaardig assortiment aan zomerbloeiers.

 

 

i

Passie

Wij hebben een grote passie voor alles wat groeit en bloeit. We zijn enthousiast en gedreven en brengen onze kennis graag over op onze klanten. Met deskundige adviezen en prima service. Een zo hoog mogelijke kwaliteit, liefde voor het vak, duurzaamheid  en het milieu staan bij ons hoog in het vaandel. We werken waar mogelijk met biologische bestrijdingsmiddelen, hergebruiken hemelwater en werken met omruilacties waarbij zowel milieu als de portemonnee gespaard worden.

 

Enthousiast en deskundig

Ons team van enthousiaste medewerkers is persoonlijk, betrokken, duurzaam, deskundig, creatief en servicegericht, no nonsens en laagdrempelig, maar vooral vertrouwd en trots op onze prachtige natuurlijke producten. Het hele jaar door vier seizoenen heen bent u van harte welkom op onze kwekerij.Maar in het bijzonder staan de kassen vanaf eind april tot eind juli dagelijks voor u geopend.

d

Een keertje in de kwekerij op bezoek?

× Hoe kan ik je helpen?