menu

Optimaxx - hanging basket

De Optimaxx hanging baskets zijn door Huyskweker ontwikkeld. De plantenbak maakt het u makkelijk om een lang seizoen te genieten van de mooiste bloemen. Door het slimme waterreservoir nemen de planten zelf precies zoveel water op als ze nodig hebben voor hun weelderige bloei. U hoeft alleen maar regelmatig water te geven en af en toe een schepje speciale Huyskweker plantenvoeding toe te voegen. 

Wanneer het winter wordt, maakt u uw Optimaxx terrasbak goed schoon. In het voorjaar levert u uw lege Optimaxx hanging basket in bij de kwekerij en kunt u deze omruilen voor een vers ingepote hanging basket. Zo kunt u opnieuw een lang seizoen genieten van de mooiste bloemen en wordt uw ingeleverde optimaxx hergebruikt!

omruilservice

De omruilservice betreft onze Optimaxx en Megamaxx hangpotten. Hoe werkt het: Uw lege hangpotten kunt u ieder voorjaar/seizoen met korting omruilen voor een voorgekweekte hangpot. Zorg dan wel voor een complete onbeschadigde en schone hangpot bij het ruilen ( 1 op 1 omruilen). Voor alle duidelijkheid:1 volle hangpot kopen = 1 lege hangpot inleveren. U hoeft dus uw lege potten niet van te voren te brengen!

Bijpassende accessoires

Een greep uit ons assortiment

× Hoe kan ik je helpen?