menu

Flowermaxx - terrasbak

De Flowermaxx terrasbak is door Huyskweker ontwikkeld. De plantenbak maakt het u makkelijk om een lang seizoen te genieten van de mooiste bloemen. Door het slimme waterreservoir nemen de planten zelf precies zoveel water op als ze nodig hebben voor hun weelderige bloei. U hoeft alleen maar regelmatig water te geven en af en toe een schepje speciale Huyskweker plantenvoeding toe te voegen.

Wanneer het herfst wordt, maakt u uw Flowermaxx terrasbak goed schoon. De bak bestaat uit een uniek systeem van een binnenbak en buitenbak die beide hergebruikt kunnen worden. In het voorjaar levert u uw lege binnenbak in bij de kwekerij. U ontvangt vervolgens via de opkweekservice een vers ingepote binnenbak retour die u gemakkelijk in uw buitenbak plaatst. Zo kunt u opnieuw een lang seizoen genieten van de mooiste bloemen!

Lengte: 41cm
Breedte: 41cm
Hoogte: 44cm
Potgrond: 30L
Water: 14L

Nu inclusief opkweekservice

Maak gebruik van het gemak van de Flowermaxx, inclusief de unieke Huyskweker opkweekservice.

Accessoires

Bloemenmengsels voor de flowermaxx

Standplaats

De meeste zomerbloeiers houden van de volle zon, maar we verkopen ook bloemenmengsels die geschikt zijn om op een plaats te zetten met wat minder zon. Het icoontje geeft u informatie over de beste standplaats.

Bloemenmengsels

Onze bloemenmengsels zijn geselecteerd op tuinprestatie: ze zijn enorm groeikrachtig en belonen u met een uitbundige bloei als u ze op de juiste plaats neerzet.

Watergift

Dankzij het waterreservoir in de bodem voorziet de bak uw plant altijd van voldoende water. Overtollig water laat de bak vanzelf weglopen.

× Hoe kan ik je helpen?